Ga naar de inhoud
REVIEW + WIN: RUSSEL HOBBS RETRO WATERKOKER
Reviews 07 oktober 2016

REVIEW + WIN: RUSSEL HOBBS RETRO WATERKOKER

REVIEW + WIN: RUSSEL HOBBS RETRO WATERKOKER

Ik ben gek op retro keukenapparatuur. Het liefst in de kleur zwart, want dat matcht zo mooi bij mijn zwart-witte tegeltjesvloer. Er shinen in mijn keuken dus al de nodige zwarte apparaten, met uitzondering vanΒ mijn mierzoete lichtroze KitchenAid. πŸ˜‰

Bij het zien van de nieuwe retro collectie van Russel Hobbs viel ik meteen in love. Ik testteΒ deΒ waterkoker uit deze nieuwe collectie uit, want als diehard theedrinker is de waterkoker mijn grootste vriend!Β EnΒ om een goed hete kop thee op het driejarig bestaan van ZoetreceptenΒ te drinken, mag ik ook zo’n stylishΒ zwart exemplaar weggeven. Hiep hoi!

RUSSEL HOBBS ZWARTE WATERKOKER REVIEW

WAT KUN JE VERWACHTEN

De Russel Hobbs ‘Retro Classic Noir’ waterkoker ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook echt een paar handige snufjes. Bijvoorbeeld deΒ temperatuurmeter aan de voorkant waardoor je precies ziet hoe warm het water is. Zo kun je het kookproces bij 75 graden Celsius afbreken wanneer je een perfect kopje groene thee wilt zetten. Groene thee wordt bitter als ze in aanraking komt met kokend water, dus water tussen de 70 – 75 graden Celsius is ideaal.

Aan de binnenkant van de waterkoker zijn drie rode treden te zien waarmee je de hoeveelheid water voor 1 kop, 2 koppen en 3 koppen kunt afmeten. Zo zet je makkelijk en snel één kopje thee. En ik zit nogal eens in mijn eentje/met z’n tweeΓ«n te theeleuten, dus dat is top. Ook kun je de hoeveelheid water aflezen via het doorzichtige venster bij het handvat.

RUSSEL HOBBS ZWARTE WATERKOKER REVIEW

RUSSEL HOBBS ZWARTE WATERKOKER REVIEW

LOOK & FEEL

Ik vind het echt een mooi apparaat en ondanks dat je erΒ 1,7 liter in kunt koken, oogt hij niet (te) groot op mijn aanrecht. Daarnaast heeft ‘ie een heerlijke retro look en trekt daarmee wel de aandacht op je aanrecht. De eerste complimentjes van vriendinnen zijn al binnen, like!

Het leek mij een nadeel dat er geen knopje op zit waarmee het deksel automatisch wordt opgetild, maar dat je het deksel zelf op moet tillen om de waterkoker te vullen (hallo luiheid). In realiteit stoor ik me hier eigenlijk totaal niet aan.

RUSSEL HOBBS ZWARTE WATERKOKER REVIEW

WINNEN

Jullie horen het al: deze theeleutΒ wordt vrolijk van zo’nΒ shiny retro waterkoker! En het wordt alleen maar leuker, want ik mag deze black beauty ook weggeven aan jullie!Β Meedoen is simpel: laat in een reactie onder dit artikel of via social media achter welke soort thee jij het meest zult zetten als jij de gelukkige winnaar bent.Β Over twee weken maak ik de winnaar bekend.

De winnares van de waterkoker is Serena uit Purmerend. Van harte gefeliciteerd!

Wil jij dat deze retro waterkoker ook op jouw aanrecht zien shinen? Dan kun je hem zelf via deze link bestellen.

Deze review en winactie is mede mogelijk gemaakt door Russel Hobbs.

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

121 berichten over “REVIEW + WIN: RUSSEL HOBBS RETRO WATERKOKER

  1. heerlijke verse munt thee, zo uit de tuin. Of nu de herfst er weer is chai thee! Heerlijke kruidige thee! lekker bij een pure rocky road:)

  2. Wauw die ziet er zo mooi uit! Ik ben nog helemaal niet bekend met deze mooie retro apparatuur maar die zou ik heel graag willen winnen! Ik zou er heerlijke verse muntthee uit mijn eigen tuin mee maken πŸ™‚

  3. Wauw, wat een beauty is deze waterkoker! Daar zou ik als theeleut zeker raad mee weten! Ik denk dat ik er het meest chai thee mee zal zetten, maar eigenlijk denk ik dat alle smaakjes wel voorbij zullen komen!

  4. Een verse muntthee is zeker niet te versmaden. Of een lekker kopje van de herfstthee, di er nu weer is. En dan nog een stukje pompoentaart erbij en we zijn weer klaar voor de herfst.

  5. Ik ben helemaal fan van groene thee en alle variaties daarop! πŸ˜€ <3 en voor het slapen altijd een kopje met CeΒ­lesΒ­tiΒ­al slaapthee <3

  6. O, een heerlijk glas green-lemon thee uit het oudste koffie/theewinkeltje uit Leiden, de thee die ik zelf verrijkt heb met zelf-gedroogd gemberpoeder uit mijn voedseldroger; heerlijk verkwikkend na een lange werkdag.
    De temperatuur van het water is altijd een beetje lastig voor groene thee, om die reden zou deze water koker fantastisch zijn, en een sieraad op mijn zwart granieten aanrecht.

  7. Oh heerlijk, ik ben soms te lui om thee te zetten hihi! “schat maak jij even de thee :)”
    Ik ben dol op de thee van pukka en kies daar een lekker smaakje uit

  8. Wat een
    Mooi ding!
    Ik heb altijd periodes van welke smaak thee ik het meest drink. Op dit moment is dat kokos van pickwick! Heerlijk kop thee rond 11 uur wanneer mijn meiden
    Op school zitten en ondertussen genieten van de rust 😊

  9. Wat een beauty van een waterkoker. Het zou helemaal toppie zijn als ik hiermee mijn groene thee met gember kon bereiden. Ik zou hem meenemen naar de eettafel om mijn vriendinnen de ogen uit te steken, haha.

  10. Mooi, en vooral handig dat je kunt zien voor hoeveel kopjes. Ik kook altijd teveel water, zonde.
    Ik drink het liefst vruchtenthee, en daar mijn favoriet van is zwarte bes

  11. Op mijn vrijgezellenfeest heb ik van mijn vriendinnen een workshop van een theesomelier gekregen, daarna hebben we als groep een bruidstheemelange samen gesteld. Deze bruidsthee (witte thee met oa steranijs, kardemon en goijbessen) zal ik dan ook het meeste zetten.

  12. Ik zou de thee Forest Fruits van Lipton maken. Laatst ontdekt in de supermarkt en nu is het echt m’n favoriet πŸ˜‹

  13. Ik zou zooooo graag deze retro waterkoker willen hebben! Wij zijn ons huis aan het herinrichten en een retrokeuken lijkt mij de perfecte optie. Deze waterkoker zou geweldig zijn voor zon verslaafde thee- en koffiedrinker als ik!
    Hey liefst van al drink ik een Marokkaanse muntthee met zelf samengestelde kruiden (citroenmelisse, kaneel, steranijs,…). Hmmm, heerlijk op een warme winteravond!

  14. Ik zou groene thee zetten, natuurlijk! Ik ga per 1 november naar een nieuwe kamer, daar zou deze waterkoker supermooi staan πŸ™‚ Wat gaaf dat je zo’n mooi apparaat mag weggeven!

  15. Ik drink het liefst de english tea van DE. Heerlijk op de bank met een mariakoekje erbij voor in de thee te dippen. Heerlijk… en mischien ook wel een beetje retro 😊.

  16. Een delicate witte thee. Zacht van smaak. En door deze waterkoker perfect van temperatuur want ook voor witte thee hoeft het water niet te koken.

  17. Losse Groene Chinese thee want deze moet je opschenken met 85 graden en met dit apparaat kan dat fantastisch! :-))
    Groetjes, Winny

  18. Uit eigen tuin lavendel thee, want daar scoor ik altijd punten mee. En het is ook nog eens goed bij hoofdpijn, Heb ik best vaak last van en dat is niet zo fijn. Maar deze lekkere thee zo’n drie keer per dag, Zorgt voor geluk en een vrolijke lach! Ja het lijkt me heel speciaal, Zo’n retro koker te winnen met mijn verhaal. Fingers crossed nu ik ga aan de thee, Als ik win juig ik luid Yippee!!

  19. Mijn favoriete thee is de groene thee. Het liefs haal ik die bij de toko. Die smaakt op de één of andere manier lekkerder dan die van de Pickwick of Clipper. Verder vindt ik de Koreaanse maisthee ook heerlijk! De geur van mais komt je tegemoet en de thee is ook heerlijk licht.Helaas is die momenteel op en alleen verkrijgbaar bij de Koreaanse toko.

  20. Calming Yasmine pearls!!😍
    Deze thee maakt mij rustig op de momenten dat ik ook echt rust nodig heb. Met mijn huidige waterkoker is het absoluut passen en meten ivm de temperatuur.. Aangezien we ook nog een retro mini metamorfose in onze open keuken/eetkamer doorgevoerd hebben, zou deze retro waterkoker helemaal van pas komen en een prachtige eyecatcher zijn!

  21. Wat leuk ziet die eruit ik zal verschillende smaakjes thee drinken vind fruit en groene thee soorten wel lekker denk dan vooral aardbeien thee , bosvruchten thee en groene thee met CitroΓ«n enz

  22. Nu moet ik kiezen welke thee ik het liefst zou maken. Zoooo moeilijk want mijn keukenkastje staat vol met thee πŸ™„ ik drink nl geen koffie. Maar okΓ©, ik zou dan voor de rooibosthee met honing gaan of toch de kamillethee? Ah whatever, elke thee is lekker en al helemaal in deze waterkoker gemaakt 😎

  23. Ik ben dol op groene thee, dus deze mooie waterkoker is hier ideaal voor! Fijn dat je de temperatuur kan regelen, scheelt me een hoop gedoe! En hij staat prachtig in mijn moderne keuken, mΓ©t zwart/witte tegeltjesπŸ˜‡

  24. Wat een prachtig apparaat! En wat zou het me goed uitkomen nu mijn waterkoker uitgebrand is en ik thee in een pannetje moet maken haha.. ik zou er ‘kistje van de keizer’ mee zetten, een heerlijke gerookte thee – perfect voor de winter!

  25. Momenteel zou ik er of lekkere herfst melange thee mee zetten of rozenthee met het liefst een vleugje gember. Echt genieten is dat! πŸ™‚

  26. Wauw!! Deze zou zo mooi staan in onze nieuwe keuken in ons nieuwe huis!! 😍 Ik zou er een heerlijke kop groene thee mee zetten en in de winter een heerlijke chai latte!

  27. Geweldig, ik ben verliefd! Ik zou het “kistje van de keizer” drinken. Een heerlijke zwarte thee die perfect past bij deze zwarte waterkoker!

  28. Wauw! wat een prachtige waterkoker.. ik zou eerst de kaarsjes aansteken en dan ‘gewoon’ voor een flinke mok rooibos-thee met wat honing gaan of voor verse thee uit het thee-winkeltje om de hoek met elke keer weer een andere leuke naam en geheime ingredienten.. met een stuk appeltaart met salted caramel! mmmhhh

  29. ❀️❀️
    Mijn lievelings thee is met verse gember in stukjes gesneden en een kaneel stokje. Een heerlijke thee en super gezond ook nog is.
    ❀️❀️

  30. Ik zou met deze waterkoker nog vele jaren kopjes verjaardagsthee willen zetten. Heel het huis geurend naar deze thee, zoete lekkernijen en vol visite. Iets waarna ik altijd toe leef. Naderhand met de voetjes omhoog met een kopje earl Grey nagenieten op de bank. Wanneer is de volgende jarig…..?

  31. Lavendel thee! For sure 😍. En met deze geweldige waterkoker zal dat nog veel lekkerder zijn dan uit ons oude apparaat…. *fingers crossed*

  32. Ik maak vaak groene thee en is inderdaad bitter met alleen 100 graden. Dus is deze prachtige retro waterkoker het ideale voor mij. Gr. Henny.

  33. Als echte theeleut kan ik nooit kiezen. Heerlijk verse muntthee, sterrenmix of straks heerlijke herfst of Winterthee. Ook de 20 kruidenthee van zonnatura kan ik blijven drinken. Kortom de waterkoker zal hier flink gebruikt wordenπŸ˜‰

  34. Sinds dit jaar eigenaar van een moestuin en natuurlijk groeit daar munt in! Hoe heerlijk is het met honing van eigen bodem (Zeeuwse) met een lekker takje uit eigen moestuin!!
    Agh nu al zin in! Ga meteen kopje zetten met mij nu nog oude waterkoker!

  35. wOw !! nog steeds verliefd bij de aanblik (dacht dat het een koffiezetter was) De meeste thee die ik ga zetten, en altijd zet is herfststorm en wintergloed: veruit de meest favoriete van dit seizoen.Voor de zomer wordt het citroen,sinasappel en groene thee.Kleine stille tip van mij: heet water uit deze prachtige waterkoker, een zakje chocomel van Callebaut (70% cacao en diverse toevoegingen) goed roeren en dan in stilte van genieten…maar van mij heb je die tip niet hoor hihihi.

  36. Wat een geweldig mooi ding! Ik zou met deze waterkoker mijn afslankthee met veel meer plezier drinken dan ik nu doe πŸ˜‰

  37. Wauw, wat een mooie waterkoker! Deze theeleut probeert graag verschillende theesoorten uit, dropthee is één van de laatste favoriete theetjes!

  38. Jeetje wat een mooie waterkoker! Kun je de hele dag naar kijken in de keuken en dan s middags een lekker kopje herfstthee erbij met een stukje amarettocheesecake die nu in de oven staat Jammie!

  39. Sterremunt is hier favoriet. Die leut ik graag met mijn beste vriendin vanaf ons 6e jaar vriendinnen. W zien elkaar niet dagelijks zelfs niet wekelijks. Maar dat hoeft niet. En dan 1x in de zoveel tijd bijkleppen met een kop thee en een koekje.

  40. Wat een geweldig apparaat! Binnenkort ga ik verhuizen, de keuken is net besteld maar wat zou dit geweldig passen op het nieuwe aanrechtblad! Love it! Ik ben dol op verse muntthee en zal dat met deze mooie waterlopen nog veeeeeel meer maken!

  41. Wat een goede actie net nu mijn waterkoker lek is πŸ™
    Ben een Γ©chte theeleut en drink veel verschillende smaken. Met het gure weer zal het vooral veel winter glow thee worden, heerlijk!!

  42. Hij is echt super gaaf! Wist niet dat er waterkokers zijn mrt temp indicatie. Dat komt dan nu gied uit dat ik dat wel weet en deze dus graag zou eillen winnen.
    Dan ga ik er veel eigengemaakte brandnetelthee mee zetten. En ’s avonds de kamillethee. Het is een beetje seizoen gebonden welke thee ik drink, omdat ik zelf mijn thee in de dehydrator droog en elk seizoen in de natuur weer wat anders geeft🌿

  43. Wauw wat een mooierd!
    Ik drink eigenlijk altijd groene thee CitroΓ«n. Deze water koker zou ideaal zijn aangezien de thee vaak bitter word omdat het water dan gekookt heeft.
    Een pareltje op het aanrecht!

  44. Earl grey, Lady grey of groene thee vind ik het lekkerste van de voorverpakte theesoorten. De thee met smaakjes vind ik vaak te chemisch. Ik doe er liever zelf verse gember, citroen of iets anders bij als ik daar zin ik heb.
    Geen smaakjes in mijn thee, dan heb ik er vast zelf iets lekkers bij gebakken πŸ˜‰
    Jammer dat die ” thee” zo aan mijn heupen blijft plakken.
    Deze waterkoker zou super in mij keuken passen. Ik woon in een oud huis en hou van retro spulletjes.

  45. Ik ben gek op de zonnatura thee after diner. Samen met mijn man drinken we een kopje thee als de kids op bed liggen. Binnenkort in de nieuwe keuken zal ie prachtig staan.

  46. ‘sOchtends begint t met engelse zwarte thee. Daarna t liefst een groot glas earl grey. Na vele glazen vruchtenthee, rooibos of groene thee eindigt de dag meestal met een pot thee waarvan de smaak afhangt van de ‘zetter’. Al mt al vooral zwarte thee.

  47. Als je geen koffie lust drink je thee heel veel thee! Hier zo iemand die geen koffie lust.
    ik drink het liefst zwarte thee of in de avond kopje rooibos thee. Retro stijl vind ik echt super gaaf!! Hoop dat ik deze mag winnen:) Op deze zou ik echt ΓΌber trots zijn…

  48. Wat een prachtige waterkoker <3 Ik drink vooral veel rooibosthee nu het weer kouder wordt. Heerlijk! Dat wissel ik af met groene thee, jum.

  49. Hebbe om mij heerlijke thee te kunnen maken.
    Paar plakjes sinaasappel met een halve kaneelstokje, een beetje munt en niet te vergeten een beetje vanille 😊

  50. Oh wat een mooie waterkoker! In de avond komt hij goed van pas voor een grote mok groene thee. Maar ik zou hem toch het meest gaan gebruiken om water te koken voor verse, met de hand gezette koffie!

  51. Sinds ik Puri tea heb ontdekt ben ik helemaal weg van de Jasmine Pearl thee. Het is losse thee wat gedroogd een soort oogje lijkt en openvouwt zodra het in heet water komt. Ik vind het een heerlijk zachte thee om na een dag werken mee op de bank te ploffen! De thee is inderdaad het lekkerst rond de 70 graden, en ik laat het gekookte water nu vaak even afkoelen, maar deze waterkoker met temperatuurmeter zou echt een uitkomst zijn! En wat is het een prachtig pareltje in de keuken! 😍

  52. Ik zou het meeste ‘Het geheim van Toetanchamon’ thee zetten die ik op de markt heb gekocht. Het is een heerlijke witte thee met een Sinaasappel/Amandel smaak die een beetje naar cupcakes smaakt.

  53. Ik zou de waterkoker heel graag cadeau willen geven aan mijn moeder, omdat haar waterkoker enorm harde krakende geluiden maakt, maar zij toch volhoud om hem niet weg te gooien. Wanneer ik de waterkoker win zal ik samen met haar lekkere turkse thee of lindebloesem thee zetten om het te vieren!

  54. Sterrenmix is hier favoriet. Nu altijd met een pannetje water thee zetten. Deze watermolen zal prachtig naast mijn zilvere kitchenaid staan.

  55. Mijn zus heeft een doosje Ceylon thee meegenomen van haar vakantie. En sindsdien ben ik er verzot op. Een lekkere volke smaak en het past perfect bij mijn zelfgebakken cake, taart en chocolate chip koekjes!! Dus die zou ik zetten met deze coole retro koker.

  56. Een retro waterkoker, daar horen herinneringen bij! Ik denk aan veel kopjes Rooibos honeyblend thee van Pickwick. Met een kaneelbeschuitje van Verkade zoals ik lang geleden altijd bij mijn lieve oma kreeg.

  57. Leuke actie!

    Ik ga vaak voor een verse munt thee (nu nog uit eigen tuin), met honing (niet uit eigen tuin) afgewisseld met de ouderwetse earl grey.
    Een beetje saai maar wel altijd lekker!

    Zo een sterke kop earl grey vind ik trouwens maar wat goed passen bij zo een stoere retro waterkoker πŸ˜‰
    En mijn licht roze thee kopjes zullen er ook niet bij misstaan πŸ˜€

    Good luck everyone!

  58. Wat een onwijs gaaf ding, drink zoooo graag thee, en mij keuken is zwart met een wit blad. Het komt zo goed uit, kook nu nog met een pannetje 😒 Vr.gr.judith

  59. Ik drink elke smaak thee, gezellig een kopje thee drinken met m’n verstandelijk gehandicapte broer. Hij kiest elke keer een ander smaakje uit en dan verzinnen we er zelf een verhaaltje bij!

  60. Lady Grey is op het moment mijn favo theetje. Drink het met mijn dochter, lekker bijpraten en een puntje eigengebakken taart erbij. Geniet momentjes om te koesteren!!

  61. Woh wat een mooi apparaat! Hier zou ik mijn favoriete thee mee maken, chocolade peper thee die ik altijd speciaal hier in Gouda in een koffie/thee winkeltje koop. Die is zo lekker dat je hem zo ipv een rood wijntje drink!

  62. Wat een prachtige waterkoker! Ik drink de hele dag door thee, minstens 8 koppen per dag. Ik drink zwart, groen, wit en af en toe rooibos en vind het dan ook lastig te zeggen wat ik het meest drink. Ik ga maar voor groene thee zonder smaakjes

  63. Ja, ook ik ga hier op reageren en dat terwijl ik nooit mee doe aan winacties…. Natuurlijk ga ik dan liters kamille thee drinken, nja dat doe ik al maar dan met behulp van een ultieme fancy waterkoker πŸ˜‰

  64. Gisteren net ontdekt: groene thee Mandarin Orange… een echte winterthee voor koude dagen! Volgens mij kan je met mandarijn-sap zelf ook leuk experimenteren als zoetstof voor je thee Γ©n je hebt meteen een herfst-winter-smaakje erbij!

  65. Ben zelf meer een koffie man. Maar mijn lieve vrouw drinkt 24/7 thee & haar favoriet is sterrenmix. Dus die zou ze het vaakst zetten denk ik. Hoewel kaneel thee of verse gember thee ook vaak langskomen…

  66. Ik zou heerlijke brandnetelthee en verse muntthee zetten met deze ultieme gave retro 2017-proof waterkoker. (Dat niet eerder is bedacht om een thermometer te integreren door een fabrikant, begrijp ik niet…)

  67. Oww, geweldig voor een echte theeleut!! Ik maak altijd verschillende soorten thee, afhankelijk van mijn stemming of seizoen. Deze tijd is gedroogde rozenbottel met hibiscus favoriet, om lekker veel vitamine C binnen te krijgen. Ook verse kaneelthee is favoriet in de herfst! Bij verkoudheid drink ik heel graag thee gemaakt van citroenmelisse, tijm,pepermunt en malvablad,daar knap ik heerlijk van op! Zo kan ik nog uren doorgaan, ben gewoon een echte theeleut mutsπŸ˜€!

  68. Wat een fantastische waterkoker, die zou ik ook wel op mijn aanrecht willen neerzetten. Het liefst drink ik de ‘niet te pruimen’ thee van Kaldi. Dit is losse rooibos thee met een combinatie van allerlei kruiden (en pruim, vandaar de naam). Hij is namelijk hartstikke te pruimen πŸ™‚

  69. Ik ben gek op de African Honeybush van Pickwick, maar die is bijna nergens meer te krijgen 😭
    Maar een kopje groene thee of verse muntthee is ook heel erg lekker!

  70. Ik zou met deze geweldige waterkoker heerlijk verse groene thee met jasmijn en peer maken. Daarbij een peren tarte tin met salted caramel en dan vriendinnen uitnodigen en samen genieten!

  71. Wat een supergave waterkoker!!😍😍 Helemaal in love! Ik zou muntthee gaan zetten met deze waterkoker. En mijn vader drinkt dagelijks koffie en gebruikt de waterkoker echt elk uur wel! Zo zou ik lekkere koffie voor hem kunnen zettenπŸ˜šπŸ’• Ook hebben wij een zwart aanrecht wat er precies bij past!

    Groetjes Shanice.

  72. Bosvruchten thee! Dan kunnen mijn zus en ik samen heerlijk genieten van een kop thee na een herfstwandeling. Deze zou super passen bij de inrichting van haar nieuwe appartement!!😊

  73. Oh wat zou ik deze graag winnen voor mijn uitzet.
    Ik hoop snel te gaan trouwen en aangezien alleen ik thee drink…
    En laat dat ook nog eens groene thee zijn. Ik hou van groene thee met een citroensmaakje, maar het is altijd lastig om de graden in te schatten bij een gewone waterkoker..
    Ik zou hier deze dus goed kunnen gebruiken en er heel blij van worden! πŸ™‚

  74. Wat een super stoere en handige waterkoker! Mijn waterkoker is net kapot. Dit zou de perfecte vervanger zijn!
    Ohw zoveel theeΓ«n zijn lekker. Maar mijn favorieten zijn toch wel Lemon & Ginger van Clipper en jasmijnthee van Simon Levelt. Die moetje echt eens proberen!

  75. Zo’n mooie waterkoker, zo fantastisch passen bij mijn retro frigo en fornuis want is ook in het zwart!
    Ik ben grote fan van munt-kaneel thee! Heerlijk nu het kouder begint te worden!

  76. Ik ben gek op verse muntthee en t liefst met een beetje gember erdoor! Jum! Alleen heeft mn waterkoker het net deze week begeven en dat pannetje op het vuur, maakt het maken net iets minder aantrekkelijk πŸ˜‰

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *