Ga naar de inhoud
Food diary #maart2017
Foodfun & -nieuws 26 april 2017

Food diary #maart2017

Food diary #maart2017

Mijn tweede maand als fulltime blogger. En wat was ‘ie druk en vol, meine gute. Ik had héél veel taart- en lunchdates, ik ging naar een aantal leuke events, heb lekker gebakken en dit gevoerd aan vriendinnen die fijn bij mij kwamen flexwerken. It was a good month!

Ik laat het je zien in een aantal fijne kiekjes.
IMG_5674

Mijn eerste taart/lunchdate was een beetje teleurstellend. Don’t get me wrong, het was heel gezellig. maar het suikervrije vegan tentje dat ik had uitgezocht was een beetje suf, met trage bediening (sorry Sugarless op de Bilderdijkstraat). Mag ik dat zeggen? Ik vind van wel. We aten wel een lekker amandelkersentaartje.

Karin flexwerken

Vriendinnetje Karin had het meeste geluk toen ze bij me kwam flexen, want ik had net deze koning van een (chocolade laagjes) cheesecake gemaakt. Kon zij eens van dichtbij zien hoe een foodblogger na een dag in de keuken te hebben gestaan, volle bak aan de slag gaat met le fotocamera. En dankzij haar kan ik jullie weer mooi een achter de schermen kiekje van mijzelf laten zien.

IMG_5732

Vanuit mijn bloggersagency was er een event georganiseerd waarbij merken The Foodies achter de blogs konden ontmoeten. Voor beide partijen een kans om elkaar eens écht te spreken en toffe samenwerkingen op te zetten. Van tevoren at ik een te lekkere salade met Laura bij Café Zurich op Mercatorplein. Een beetje verstopt in Amsterdam West, maar erg lekker eten én een goed terras bij mooi weer.
IMG_5795

IMG_5791
Met een groep vriendinnen ging ik naar het Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse kerkje ‘De Duif’. Een avondje vol decadente wijntjes drinken, oesters eten, een dove wijnproeverij. Ohja en heel veel bitterballen. Ik ging voor het eerst vloggen, maar vond het achteraf toch niet boeiend genoeg om een hele vlog aan te wijden, dus jullie moeten het doen met onderstaande bovenstaande kiekjes. Willen jullie graag meer vlogs zien?

IMG_5993

Om minder leuke redenen gingen we halverwege de maand een weekend naar Enschede. Daar scoorden we wel dit bakje vol hemelse goedheid: stroopwafelkruimels met stroop. MIJN LIEVELINGS.

Croky

Ik nam mijn lieve vriendinnetje Marieke mee naar de première van The Ghost in the shell (vonden we tof!), waarna we op de terugweg nog een hoogwaardig bezoekje brachten aan de Makro. Marieke moest even knuffelen met Mr. Croky en ik laadde ondertussen 5 kilo Callebaut chocolade in mijn karretje.

MC

Ik mis mijn oud-collega’s stiekem nog best wel, dus ging ik lekker met ze borrelen én lunchen. Dit chille broodje (en een heeeel fijn bord vol salades) aten we bij Lavinia Good Food in Amsterdam. Dit zit op meerdere locaties en is een top lunchspot.

Linnick

En omdat mijn oude werk vlakbij één van de beste patissiers van Amsterdam zit (Linnick), scoorde ik hier op de terugweg nog even een lading chocola en macarons.

Liliputiens

Aan het einde van de maand kwam mijn oudste nichtje Sofie naar Amsterdam, voor een bakworkshop van Lilliputiens. De workshop was ter ere van hun nieuwe kook- en bakcollectie voor kinderen, vol vrolijke accessoires. De meeste kindjes waren vrij jong, dus Sofie was aardig aan het shinen als souschef. Hieronder op de foto met de cutie van CuliNessa.

IMG_6305

IMG_6321

We crossten natuurlijk gezellig met z’n twee door Amsterdam op mijn fiets en daarna zette ik haar weer op de trein richting Amersfoort.

Dat was mijn maand maart! Inmiddels is april alweer bijna voorbij. OH MY, wat vliegt de tijd. Is dat alleen bij mij, of is het bij jullie ook gekkenhuis? Ik ben benieuwd! Laat me weten wat jullie van deze food diary vonden en of jullie meer vlogs willen zien. X Mariette

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

2 berichten over “Food diary #maart2017

  1. Super leuk zo’n diary 🙂
    Ik zou hem alleen eerder willen lezen (zeg maar begin mei de diary van april 😉 )
    Maar zooooo leuk om te zien wat je beleeft en wat is jouw nichtje een fotomodel zeg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *