Ga naar de inhoud
Food diary #april2017
Foodfun & -nieuws 03 mei 2017

Food diary #april2017

Food diary #april2017

Terwijl ik midden in mijn VEGAN CHALLENGE zit maak ik deze food diary voor april af. Een maand waarin een vegan lifestyle mij by far niet bezighield. Ik begon met een vrijgezellenfeestje, een babyshower, ging verder met de verjaardag van mijn kleine nichtje Nila, kookte uitgebreid voor mijn ouders, deed veel dansjes op DGTL festival, ik ging naar de CuliPersLunch en pfff nog veel meer. Lees je mee?

Psssst. Wil je mijn 30 dagen vegan challenge dagelijks volgen? Volg me dan op Instagram, daar geef ik je elke dag een update en deel ik mijn ontdekkingen via Instagram Stories.

De maand begon TOP met het supergeslaagde vrijgezellenfeestje van een vriendin in Utrecht. We deden onder andere het Wie is de mol-spel, waarbij ik weer ontdekte hoe akelig fanatiek ik ben (wel gewonnen uiteraard). De dag erna reisde ik meteen door naar Limburg om lieve Lian te verrassen met een babyshower. We maakten een tafel vol tapas voor haar, waaronder mijn courgette koekjes en Spaanse tortilla. YUM.

Liamn

Het weekend erna was mijn moppige nichtje Nila jarig, waarvoor ik de awesome Regenboog Paastaart maakte. Zo zie ik mijn nichtjes en neefje natuurlijk het liefst na uren zwoegen op een taart:

IMG_5472

De dag erna kwamen mijn ouders een dagje naar Amsterdam en kookten Thomas en ik een Italiaans viergangendiner voor de lieverds. Antipasti vooraf, daarna een bladerdeeggebakje met verse pesto en gegrilde groentes, vervolgens een vega cannelloni van aubergine en courgette en een lemon curd kwarktoetje met limoncello om het te toppen. BUIKJES VOL.

Etentje

Die dinsdag had ik iets te vieren. Wat dat precies is, mag ik nog even niet zeggen. Maar Thomas wist me goed te verrassen met een amazing vijfgangendiner mét wijnarrangement (op een dinsdag, gewoon omdat het kan) bij Restaurant FRIS in Haarlem om het te vieren. Echt een aanrader qua eten, alleen de toet viel wat tegen.

FRIS

Yes, tijd voor één van mijn favoriete momenten van het jaar! De CuliPersLunch. Een jaarlijks evenement voor foodies in de media, waarbij de leukste foodmerken hun nieuwe producten presenteren. Ik vertelde in mijn Instagram Stories al over de leukste items en misschien komt er ook nog wel iets terug in de volgende Things I like. Hieronder een kiekje van mijn goodiebag. Ziet er waanzinnig goed uit toch?

IMG_6616-2

Ik ben druk bezig geweest met het experimenteren met een nieuwe fotografiestijl, wat vinden jullie ervan? Bold and colourful! Ik heb inmiddels al een sloot aan foto’s in deze stijl voor jullie klaarliggen. I LOVE IT.

IMG_7104-2

fotografie

Mijn nichtje Frida kwam logeren. We gingen shoppen, kochten veel snoep, keken Ratatouille en maakten pizza, taart en cookie dough (deel ik uiteraard NA mijn vegan challenge met jullie!). Als afsluiter kookte mijn zus op zondagavond de lekkerste Griekse pita’s voor ons. Perfect weekendje.

Logeren

En toen Koningsdag. Eén groot feest, want het bleef droog en ik stond op een boot! De dag erna was mijn neefje jarig en stond ik met kater en al te zwoegen in de keuken op een fantastische lekkere carrot laagjescake. Die ik uiteraard ook met jullie deel ná mijn vegan challenge. Met pijn in mijn hart heeft mijn neefje er geen hap van gegeten. Na zes jaar is het me nog steeds niet gelukt om deze kleine man taart te laten eten.. Huilen!

IMG_5984

Dat was het food diary van mijn maand april, hope you guys enjoyed! Wat voor spannende dingen heb jij in april gedaan of gegeten? Tell me!

Aankomende 30 dagen (of eigenlijk 28, want de eerste twee zijn al voorbij) staan dus in het teken van mijn 30 dagen vegan challenge. Check mijn video hieronder en volg me op Instagram voor alle dagelijkse ins en outs!

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

2 berichten over “Food diary #april2017

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *